Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......


...men du vet väl om att du är värdefull

(varför jag älskar dig?

kan det bero på att du
gråter
när jag avslöjar
meningen
med livet

- på japanska)





Fri vers av NewDeer
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-03-18 23:18



Bookmark and Share


    Bofink
Älskar verkligen det du skrivit. Så vackert.
Tack
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer