Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min barndom är förstörd, på grund av dig.

Aldrig förut har jag vågat säga till,
har låtsas som om allt är bra.
Jag har nästan sprängts av all smärta,
min själ hade inte orkat längre.

Om det hade fortsatt.

Att få höra att man inte ser bra ut,
att håret borde klippas,
att man borde ha andra kläder.
Av en annan person än sina föräldrar,
det gör ont
och det är jobbigt.

Att känna att man bara är i vägen,
att veta att man bara är i vägen.
Att höra röster som skriker om mig,
om att allt är fel på mig.

Det gör ont,
och såren försvinner aldrig.

Jag försöker bortse ibland,
men det går inte
att bortse saker föralltid.

Utan de jag har runt omkring, som stöttar,
hade jag inte orkat,
jag menar allvar.
Jag hade lämnat min plats på jorden.








Jag hade lämnat en skugga efter mig,
så som jag alltid velat göra.




Fri vers av vapendragare
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-19 19:22



Bookmark and Share


    Cajsa
Du förmedlar smärtan på ett bra sätt i denna text, bra skrivet
2008-04-13

  -Ulla Tilemo- VIP
Åh, så fint beskrivet. Du har verkligen lyckats förmedla smärtan.
2007-08-12

    Mi11ie
känner igen känslan. jätte bra skrivet. <3
2007-03-22

    sunnanvind
Bra skrivet och beskrivet! Vet du, jag var en av dom som oxå blev illa behandlad...Jag vet hur det känns! Kram!
2007-03-19

    henley
vädigt väldigt fin vännen ! du skriver underbart .

jag vet vad du har genomgått och hoppas det känns lite bättre nu .. och jag hoppas du vet att jag alltid finns här för dej !
2007-03-19

  Söder
Bra skrivet... känner igen den där känslan... men vi är bra som vi är, och ingen ska säga åt oss vilka vi ska vara...
2007-03-19

    sötsnö
det sved ordentligt!
finns här detvetdu!<3
2007-03-19

  Isak VIP
Väldigt välskriven text, likaså hemsk, och gripande.
Var stark, jag lovar att du aldrig är ensam.
//
Isak
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare