Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slav.





haha,





jag skrattade åt döden.

jag drog i hennes hår.

jag knullade henne långsamt.

jag blev hennes slav.


gjorde rökringar av platssurgör,
låtsades som det regnade.

kröp under borden på
alla fyra och skrek jordbävning.

dansade tryckare med mig själv
och sjöng en smile empty soul låt.

jag duschade med öppen dörr
och brände huden med hett vatten.

men jag är inte galen,
jag är hennes slav.

livet för döden.














Fri vers av Isabella
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-03-19 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella