Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller alltid ett löfte

jag lovade att aldrig försvinna

lägg din hand på ditt hjärta

där...

kände du

 

 

det var jag

även om det bara var en kort sekund

 

det var jag




Fri vers av ia VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-03-19 23:02



Bookmark and Share


  Niklas Gladh
Ett löfte är ett löfte

:)
2007-03-21

  Jean-Michel Orblin
vackert och poetiskt!
2007-03-20

  Rosen VIP
ja! mitt hjärta slår i dag också, ett hjärtas rytmiska slag mmmm..
härlig känsla..
2007-03-20

  Lilla My* VIP
Mysig text!*
Att hålla sina löften är en viktig ingrediens i livet!!
2007-03-19

  prinscess VIP
oooh vilken text
känner hur den berör
mycket bra och nära skrivet
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP