Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När svart tar slut


Står på kanten igen.
Så svart som jag känner mig idag.
Allt svart som håller mig kvar

I mitt huvud som skriker efter dig
I min kropp som ger efter dag för dag
I allt svart som håller mig kvar

I min natur ger jag efter för nått som känns
Faller ner för dig i min svaghet
I min natur faller jag ner för mig själv
Och låter mig förtvina i din närhet

Jag har fått bekräftat att jag berör
Till min omgivnings närhets favör
Men hur jag än vrider på min egen kropp
Kommer allt svart tills mitt hjärta självdör

Föringar mig själv
Och mitt rop på hjälp

Du kan inte få mig le
Om du så bönar och ber

Detta har mitt kall
Att i själen förbli kall

När empatin för mig rinner ut
Kan jag med ro se mig själv....ta slut





Fri vers av vargavinter
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-03-21 04:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter