Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandraren som kopplar sidospåret som en alternativ väg igenom..

utan tvekan

 

oförutbestämt

 

 

utanför ramarna

mötte hinder

rötter och kvistar

glas och sand

men vek inte av

utan målinriktat fortsatte

sin vandring

rakt eller krokigt

dubbelsteg

för att växa

till något

som var meningen

 

tokklok och med ett leende

mötte han nästa problem




Fri vers av ia VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-03-22 19:21



Bookmark and Share


  Ronny Berk
bildmässigt en spång mot friare vidder... tolkar som frihet... orden vänder du till frågor... med stabilitet och framsikt... fin.. tycker om..
2007-03-22

  Neal
Vacker dikt !
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP