Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden i ett glashus

 

almanackan blöder i bläck
sen sista krysset från dig
blandats med avskedstår

kom ihåg!                      
vår årsdag
 
                        

darrande drogs det streck
över dagen som aldrig kom
datumet var stadigt inringat
ringen slutit sitt öppna köp

kom ihåg!                          
lägg ringen i vinglaset                             

dörren smälldes igen men det
var jag som splittrad sprack
i ett kärlekens vackra glashus
delade skärvor av livet föll

 

det skrivs nya ord                          

          

kom ihåg!                        
                 
...skaffa ett liv          

 

 

 




Fri vers av [ShadowWalker]
Läst 749 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-23 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark och smärtsam.
Dina texter berör starkt.
Sluta aldrig att skriva.
2014-04-26

  KonstigaKatter
Den skär sakta genom hjärtat... De orden som blöder, minnets lås till framåtdörr... Infart med gropar på vägen. Super bra, tyvärr... den känns, känns...
2007-04-11

  sockerspöket
Smärtsam, intensiv och aj så verklig!
Berörde mig verkligen..

Hoppas det går att limma ihop skärvorna igen!

Kramar
2007-03-25

  Szelest
Jätefint, underbart! Jättefint när du bytar färg, rden röda färgen passar! / Szelest
2007-03-24

  Sanningsägaren VIP
smärtsamt läsning
vilket öde
du får fram en hel historia
i dessa få rader
ett liv
som aldrig hann
delas
Vackert!
2007-03-24

  Herr Morris
Endast när hjärtat lever
kan orden yttras då
ironi och distans tar i hand
och frasen \"skaffa ett liv\"

lungnar alla
som ej vet vad liv
och kärlek är


Starka ord, från ett hjärta som bevisligen lever och är kraftfullt. Tack för läsningen, och bidraget till en text som tagit plats i själens minne!
2007-03-24

  joaols
Bra min vän! Jag gillar att färgen byts lite här och lite där =). Och dina förmuleringar... Oj!
Nice!
2007-03-23

    Erika H
så snyggt uppställt
får mig att stanna upp och ta in
härligt skriven text

hmm... kom ihåg... lev idag
2007-03-23

  KeL
Den här gör lika ont som det vore min egen almanacka!
2007-03-23

  madinsane
äntligen. och titeln är nu mer än lysande.
tråden är som blodiga tårar.
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]