Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Männsikans naturliga fiende är att tvivla

Varför blöder jag
när jag lovade att
inte kunna bli sårad?

Varför gråter jag
när jag inte har
några tårar kvar?

Varför tvivlar jag
på att dina ord när
du säger att det är sant?

Och varför
kan jag inte
känna mig omtyckt?

När du säger
att jag får vara din
och du kan vara min

Får jag bara
trasa sönder mig
i din famn ett litet tag

Få lita på att det
faktiskt är verkligt
så kanske jag kan börja

om ett tag

älska dig




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-03-24 19:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
gott och väl om själ o själ

tre smultron på ett strå
kan denna texten få
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen