Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Religös ordlek

Behålla

Be hålla

Be håla

Knutby?




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-03-25 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen