Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stum


Mitt hjärtas ord

kommer ej över mina läppar

Djupfrysta i min Inlandsis

väntar de på våren




Fri vers av eva m h
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-03-26 17:08



Bookmark and Share


  Anjeska
Djup ropar till djup
Orden är samlade
De mister ej sitt värde
(känner en som hör dina tysta ord)

Livet återvänder
2007-03-26

  Jessica Ebbesson
Håll ut..den är på väg. Vackert förmedlad känsla!
2007-03-26

    Bim
...våren är på väg .den hade nått några mil från dig igår.hälsn.Bim
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

eva m h