Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första fragmenten


Vandrare: Petersburg

I
Det är det gråröda gruset under skorna det är
vad det är, det är blod
från stressade fötter de blöder
I Alexandrovsky-parken är man alltid ensam mullret
mullrar från Kamennoostrovsky och tacka fan för
fan ge mig typ en handduk
de blöder nån måste ju
torka upp


II
Vinterpalatset skriker sig hest
Vinterpalatset säger fuck you Vinterpalatset
säger \"Den här elden är utom min kontroll\"
och vinden viner
och billarmen tjuter
o aj aj aj aj buff buff BUFF
så det kan gå
viskade Bronsryttaren
och log




Fri vers av MMo
Läst 775 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-03-27 09:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt skickligt skrivet. Applåd applåd.
2013-01-17

    Livsrymling
underbara radbrytningar, i must say!

gör dikten till lite av en bergochdalbana. och jag uppskattar den ryska råheten i bildtematiken.

Läsvärd indeed!
2012-02-19

  objekt3
trollmor och vodka bland lulllull och rädslan


genomgående form. närvarande språk.
bra perspektiv och lekfullt.

ler i mjugg ler snett och gör din lilla dans det ser bra ut.
2011-12-09

  carmie
återigen bara älskar jag den här.
enda tanken är att jag inte gillar ju i

de blöder nån måste ju

men det är ju skitsamma kanske, jag menar, lite skit rensar magen.

gillar att meningarna börjar på raden den andra slutat på, ger en lite andan i halsen och bra tempo
2008-10-28

  carmie
Men hallå så jävla bra man får vara va fan

Jag skriker efter mer sånt här.

Alla ord sitter som spikat och så ja klockrent som marina sa, yiha puss på den här
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo