Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag försöker bara sluta dricka när jag är full

Jag lyssnar på tystnaden
och jag lyssnar på mörkret
i hopp om att finna mig själv

För om allt är tyst, allt är stilla
och allt är mörkt
Då ska du finna
dig själv

sa du

Efter många års prövning har
jag insett att jag
inte vill
finna mig själv

för jag är smutsig

Jag är sjuk
galen
och irrationell

och jag försöker bara sluta dricka
när jag är full




Fri vers av NewDeer
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-03-27 23:04



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Du har lyckats med styckeuppdelningen! Pauserna skapar precis rätt dramatik för innehållet. Starkt vemod i texten (även om vem som helst som tittar tillräckligt länge borde komma på att de inte vill finna sig själv...)
2007-04-02

  Sanchez VIP
väldigt fint diktat min vän,

hur den börjar, lyssnar på tystnaden och mörkret i hopp om att finna mig själv, sätter tonläget direkt

och jag tycker även om

\"Efter många års prövning har
jag insett att jag
inte vill
finna mig själv\"

men den är väldigt ledsam... och träffande
2007-03-27

    ej medlem längre
Snyggt diktat om att vara den man är och bli accepterad som en sådan.....
Bra!
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer