Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här handlar inte om mig, detta är bara i dikten lilla sorgsna värld.


Livet är för underbart för att slösas på.

Det finns så mycket som du ska uppleva,
men kankse inte just nu .

Det är så mycket som kommer hända senare,

och snälla du.

Slösa inte på den tid du har här,
för snart kanske blomman blommar ut,
och det blir som det blev för mig,

ingenting finns kvar
och ingenting vill du leva för.




Fri vers av vapendragare
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-03-28 23:03



Bookmark and Share


  To
Tack igen för ännu en fin dikt. Känner mig träffad och påminnd om att jag borde gå ut en stund nu och ta vara på dagen ute i det friska.
2007-12-23

    Fallingforyou
Vad ledsamt :/
Men vackert skrivet!
2007-03-30

  Neal
Sorgset, men vacker !
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare