Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

falsk trygghet


nyduschad morgon
där allt luktar rakvatten

rutinen börjar




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 366 gånger
Publicerad 2007-03-29 06:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En trygg morgonhaiku, som är riktigt bra!
2007-03-31

  kath
.........eller en gåta som aldrig får sin lösning ...;)

solig hälsning
kath
2007-03-30

    Erika H
det trygga är basen
en stabil grund att stå på
för vem vet
vad dagen för med sig

välskriven text
2007-03-29

    sunnanvind
Mmm... Allt känns som vanligt, men man vet inte hur dagen blir...
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP