Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkänsla

Om jag har god självkänsla
vågar jag satsa på
det som är viktigt för mig
istället för att slösa energi på
att hävda mig i sammanhang
som andra tycker är viktiga.
Om jag har god självkänsla
vågar jag göra saker jag är rädd
för, eftersom jag vet att jag
överlever även om jag skulle

misslyckas....




Fri vers av nudel
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-29 11:02



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
så ska jag tänka!
2007-09-17

  devilsangel
Där får du till det riktigt bra!!
2007-03-30

  Mike
En riktigt bra text med underbart budskap!!!
2007-03-29

  Eline.P
Tack för påminnelsen, håller med till100% . Viktigt att tänka på när jantelagen hotar att styra och ställa med oss.
2007-03-29

  Nyfiken drömmare
Viktig text om saker som borde vara självklart, men som sällan är det. Jag tror vi är många som borde bli bättre på att våga misslyckas...
Bra!
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

nudel