Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vadå Tänker


Ska det vara utstuderat allt

vad som tänks så bra det

skulle vara o bara glida iväg

världen som en skör ängel

bara få njuta av allt som kan

kringå en kvinna vore ju

drömmen vi hade ju ändå

någonting.....




Fri vers av nudel
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-02 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nudel