Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart



Mina ögon

ser dig

och den

känslan

har inte

funnits

på länge

men nu

pirrar

det i

kroppen

och det

känns

Underbart




Fri vers av nudel
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-13 07:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kanske är det därför det lyser så fint om dem?
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

nudel