Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet liv



Ett liv som togs bort ersattes

av ett nytt liv som säkert känns

bättre men det andra lilla livet

som inte ville bort ersattes av

din envishet att allt skulle vara

så förnuftigt hoppas det känns

bra nu då när du har det lilla livet

som ersattes.....




Fri vers av nudel
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-02 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nudel