Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Härliga kärlek...


Tvåsamhet



två själar
likt fingrar sammanflätade
till en tvåsamhet
byggd av kärlek

sällsamma tankar
berör våra inre
i en sinnlighet
som lockar fram det bästa
ur oss båda
vackra ord
får själarna att dansa
en lyckans dans

lycka över det samförstånd
som bor hos dig och mig




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 515 gånger
Publicerad 2007-04-25 09:30



Bookmark and Share


    nudel
Mycket vackert... Bokmärks:)
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare