Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om OM fanns...



Tänk om alla klockor
kunde få stanna
och tiden stå still

Tänk om då och framtid inte fanns
utan bara ett darrande nu
skälvande av längtan

Tänk om vi bara kunde
få förenas av lustens vågor
i en rymd där vi kunde mötas
utan skuld

Tänk om vi kunde få röra
upptäcka varandras styrkor och svagheter
i en tid bara för oss

någonstans mellan skymningsskuggor
och gryningens rand




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 551 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-02 12:59



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Tänk OM man kunde skriva som du!! applåd!
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare