Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte försvunnen...



...men jag är fullt upptagen med annat skrivande via en deckarskola.
Jag kommer tillbaka när tid och lust finns.


Ha det gott, alla härliga poesivänner!




Övriga genrer av Nyfiken drömmare
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-25 11:10



Bookmark and Share


  Fredric
va sån bara.. Fint skall det vara.. ;-)
2008-05-16

    Cajsa
Ha det gått du med, lycka till med deckarskolan
2008-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Skall du bli den nya Maria Lang?
2008-02-25

  prinscess VIP
mmm ha det bra du med
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare