Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bye bye glamourgirl...



Aahh... en kallt glas champagne... skön musik... en kul väninna... och en stundande partykväll i glamorösa kläder! Ljuva tider! Eh... just det, så här var det visst; ett glas vin, barnen som springer omkring med dammsugaren (och hur gärna man än vill så är INTE dammsugarljud avslappnande och coolt), min bullriga härliga familj och en stundande familjekväll med pommes och hamburgare.

De glammiga partydagarna kändes med ens väldigt avlägsna när jag nyss pratade med min forna partykompis. Hon undrade glatt vad jag gjorde, och jag svarade lika glatt:
– Jag har precis dammat och ska strax dammsuga. Varpå hon svarade:
– Ja, själv har jag varit på Maxi och handlat en JÄTTEFIN kruka och nu håller jag på och baka bullar.

Och allt detta sker en lördag kväll... när man förr i tiden laddade för party och glam. Tiderna förändras kan man lugnt konstatera, och jag kan inte säga att jag saknar det gamla partylivet. Det nya livet har sina tjusningar... mamma kan sitta och skriva med sitt vin medan barnen dammsuger soffan. Ok inga glamorösa partykläder, men vem behöver det när det finns noppiga polotröjor och gamla goa jeans?!

Farväl partyprinsessa, välkommen familjeglamour!!!!!




Övriga genrer av Nyfiken drömmare
Läst 511 gånger
Publicerad 2007-09-12 13:44



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Inget fel på nybakta bullar! Gå på party medan de jäser!!
Jag tror att du klarar det!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare