Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skådespel



Här står vi nu
redo inför kvällens föreställning
ett lördagens skådespel

Maskerade bakom glans och glitter
i ett ständigt kråmande
regisserat med blickar och kroppsspråk
en uppsättning utan dess like

Vem behöver dyra teaterbiljetter
när vi kan betala 40:- i kroginträde
för hela härligheten?




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 566 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-02 13:02



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Ja, livets teater överträffar allt.
Bra filosoferat!
2007-09-02

  prinscess VIP
fyndig text
2007-08-02

  Night Soul Woman
*skrattar gott*
Så sant så!
Vilken fyndig iakttagelse!!!
*applåd* och *bokmärkes!*
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare