Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla mig till en evighet



Låt din pensel forma
bilderna ögonen skänker dig
på en ny duk
redo att växa till liv

Låt din pensel väva mina gyllengula lockar
likt en spindels ömtåliga nät
hitta djupet i mina olivgröna ögon
och snubbla över ögonfransars
nattsvarta inbjudan

Låt din pensel smaka
läpparnas karminröda sälta
förlora sig i nyckelbenens sårbarhet
och forma bröstens mjukhet

Låt din pensel smeka över
höfternas ljust siennafärgade rundning
måla lårens starka linje
följ penseldragens formande över
vader, fotsulor, handflator
och fingertoppars känslighet

Låt mig få bli evig
under dina skapande händer
slumra och väckas
...om och om igen...
i evighetens penseldrag




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 527 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-19 11:46



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Du målar nästan bäst själv! Och det i ord, snyggt!
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare