Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Nudel\", om du läser detta tror jag du vet vad det är...


Secrets...



ord som bubblar
händerna för munnen
för att inte skrika rakt ut
ett glädjens tjut

vill stoppa varje själ
stor som liten
för att berätta en hemlighet
som bara jag bär




Övriga genrer av Nyfiken drömmare
Läst 570 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-20 12:13



Bookmark and Share


    nudel
Härligt skrivit vännen,, fattar precis:)

Hoppas allt bra med dig vännen..

Kramar
2007-10-10

  Fredric
nu vet jag med.. *ler*
2007-09-04

  Jan Linderoth
Shhh, säg inget! Då är det ju inte längre en hemlighet!
2007-08-22

  LassO
Härlig text. Varför får bara Jesse veta vad det är, jag är också nyfiken? ;)
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare