Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje steg



Blotta minnen som

finns överallt följer

med för varje steg

man tar dom fina vill

gärna sparas men dom

sårbara är för

igenom trängande...




Fri vers av nudel
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-09 11:16



Bookmark and Share


    sunnanvind
Smärtande minnen...
2008-02-09

  devilsangel
Minnen kan göra väldigt ont, så det gäller att spara på de vackra...
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

nudel