Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andrum



Ditt mörka djup
både skrämmer och lockar mig
jag dras till dig
likt metall till en magnet

I dig bor ljus
vid sidan av mörkret
i en för livet perfekt balans
och harmoni

Du ger vila och energi
varje gång jag behöver
i din närhet känner jag mig lugn
ensam fast ändå i sällskap

Med din tystnad och rofylldhet
bär du allt jag ger
mina skratt, smärtsamma tårar
och ilskna ord

Du ger mig det jag behöver bäst
- andrum -




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 518 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-04 20:53



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
En härlig dikt om kontraster som ger kraft och det andrum som vi alla behöver!
2007-06-07

    Cajsa
härligt skrivet!
2007-06-07

    nudel
Likt metall till en magnet,, härligt skrivet!!
Bokmärks:)
2007-06-05

  Jan Linderoth
Det doftar lycka från den här!! Härligt att njuta av.
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare