Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskt spel



i de lättaste smekningar
berör du sagans blad
vi spelar huvudrollen
i detta påhitt

skakande händer
i ett alltför kyligt grepp
jag var medveten om spelet
men tog en livsfarlig chans

jag gav min kropp
för att harma din ömhet
jag lät min hand vila i din
utan att se skönhet

jag brände sönder sagans blad
för jag älskade aldrig dig




Fri vers av devilsangel
Läst 536 gånger
Publicerad 2007-04-17 12:15



Bookmark and Share


    nudel
Falskt spel,, det är så man känner i själen nu. Det föll mitt i prick.. Bra skrivet...
2007-04-25

  Nina V A
Men fan så bra!! Oj vilka stycken så starka, applåd. Starkt och otroligt talande. Strålande!!! Ja men du ser ju, jag är helt lost
\"jag gav min kropp
för att harma din ömhet
jag lät min hand vila i din
utan att se skönhet\"
2007-04-19

  prinscess VIP
men vad du skriver bra
du är duktig
2007-04-19

    JJ VIP
Verkligen ett snyggt berättande! Gillar de poetiska liknellserna, gillar det lite avhuggna språket, där man får tänka tanken klart själv, gillar hela dikten! Mvh. JJ.
2007-04-17

  issac.a.m
UNDERBART!!UNDERBART..
2007-04-17

    Lindizz
Kanon bra skrivet, gillar att det är lite klurigt och de lyfter din text !
2007-04-17

  Jan Linderoth
Har du varit borta? Knappast! Du fins alltid här och jag välkomnar varenda ord av dina! Dena kändes som en jonglering med mina känslor!
2007-04-17

    sunnanvind
Underbart skrivet vännen min! Du är tillbaka! Varm kram o välkommen!
2007-04-17

    nudel
Du skriver underbart:)
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel