Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsband brister



tårar spricker genom hud
hjärtats glimt av varsamt hopp
slocknar hårt så hårt inom

nej, inte smärtan
av förlustens tomhet
den känner jag bättre än livet själv

plågan är från såren ni skurit upp
med svekfull falskhets vassa blad
sorgen att förvandling
på ögonblick kan kränka
att kärlek kan gå så förlorad

blodsband brister
smakar kallt

vart går man när nästan allt
vänt ryggen
kanske ingen älskat mig alls
är jag född till en sten
i försök att mjukna
hopplöst omöjlig att orka
det måste vara ondska i min själ
som tvekar människans vilja

hur blev jag så fel

trodde denna undran börjat läka
men slumpen kan inte avgöra ett sånt öde

verkligheten vaknade när mina ögon såg
den närmaste närhet
vändas mot främlingskap

och de försvann ur mitt hjärta
som en våg spolas bort
besegrad av havet

oändlighet av ingenting









Fri vers av devilsangel
Läst 978 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-11-28 00:21



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Denna känndes starkt och djupt ..du berör verkligen och är värd att uppleva den finaste kärlek ..kram
2011-11-19

  Suzy med punkterna
Ord som känns och berör
2011-11-03

  Lasseman VIP
Jag blev ledsam och berörd av denna, ty jag vet ju att du är av vackraste ängla bomull
2011-01-22

  Michaela Dutius
Käraste vännen....du är född att älskas.....
en gripande och tung text....som låter oss ana en djup sorg
2010-12-31

  Suzy med punkterna
Starkt och det känns och gör ont trots det vackra språket
2010-11-29

  sulimaa
Det här var smärtsamt min fina vän...du kan som ingen sätta ord på smärta...sveket skär djupt i hjärtat...varma kramar!
2010-11-28

    Maria Malm
Gör ont att läsa..inte är du född till sten..du är väl värd att älskas.
2010-11-28

  Michaela Dutius
kramar om....du är värd att älska

och du skriver så starkt och så vackert-dina ord gör ont
2010-11-28

  aol
stark smärta som berörde mej så
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel