Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buren i tung tanke

 

så kryper hon in

i skamset hörn igen

sluter sig blind

med ögon av is

 

som om det skulle stilla

sorgens stormvåg

 

den river hennes hud djupt

med hårda, vassa klor

kinden spricker

av haglande tårars kraft

 

det gör ont konstaterar hon

men tystar skrik

 

buren i tung tanke

viskar hennes blödande själ

 

"ingen hör ändå

andetag som brister,

ingen ser att glöden slocknat

att hjärtat inte orkar mer"




Fri vers av devilsangel
Läst 993 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-07 15:45



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
levande skrivet om smärtan,
Mycket mycket bra
2010-05-31

  Michaela Dutius
Oerhört stark....orden darrar under tyngden av sitt budskap!
2010-05-29

  sulimaa
Kraaam! <3
2010-05-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket starkt berörande dikt som kilar in
2010-05-08

  Elaine.S VIP
Starka gripande uttryck, en riktig tyngd och smärta.

"sluter sig blind

med ögon av is"
2010-05-07

  aol
en tung stark berörande dikt
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel