Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag mister

 

om jag faller trött
dit grönskan vissnat
om jag förblindad ej längre ser

det vackra som livet nyss visade

om jag mister doften
inför ljuvlighet
om jag döv inte längre kan höra

det livet så tillitsfullt viskade

håll mig bara
håll mig kvar

tillåt mig inte ge upp




Fri vers av devilsangel
Läst 955 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-07-06 15:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Jaaaa...många händer håller dig kvar - lita på det!
2010-08-27

  sulimaa
Du är en stark och vacker själ med mångbottnat djup och du skriver därefter...vackert och smärtsamt på samma gång...
2010-07-17

    Elinora
Du är stark och du skriver underbart. Älskar Dig
2010-07-15

  aol
så stark berörande poes
2010-07-09

  Suzy med punkterna
Stark poesi
2010-07-06

  issac.a.m
Kort, men kraftfull...
Underbart..
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel