Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgkant skär


nu

gungar en annan värld
allt för tätt in på bristningen

likt vindens oskyldiga smekningar
mot spröda löv

sorgkant skär mot ljusningssken
och ögonblicket darrar

ingenting är enkelt

nej mycket är för svårt

i det vilsna skede
av oförrättad sanning

tappas en bit av en dröm












Fri vers av devilsangel
Läst 955 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-05-20 09:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oerhört vacker, vemodig och mycket poetisk!
2010-06-24

  Lars Hedlin
Känns inom..
2010-06-02

    Lindizz
Berörande text.
2010-05-25

  Lasseman VIP
Åh! du är ju bara mästerlig.. tänk vad du kan beröra mig på djupet av min själ!.. och då känns det verkligen.. kramar om dig
2010-05-25

    Elinora
sååå vackert skrivet,
blir verkligen berörd. kram finaste vännen
2010-05-23

  Bodil Sandberg VIP
mycket sorgset detta och tungt..du formulerar känslan så ggripande fint min vän!sparas..kraaam
2010-05-21

  aol
rakt in i mitt hjärta tack vännen
2010-05-20

  Bjarne Nordbö
Tack för att du skriver det jag inte kan just nu. Detta var direkt in i min mage.
2010-05-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så vackert skrivet och så sorgligt.
2010-05-20

  etthjärtaäralltidrött
Så vackert, sorgligt och skirt!
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel