Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milda sång

På jakt efter stillhet
för att skriva om
ensamhet och tysthet
I skyddande väggar
i huset brevid
bevarar tryggheten
som spirar årstidernas
växlingar
Våren närmar sig
nu vill jag sjunga
dig milda sång...




Fri vers av nudel
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-03-29 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nudel