Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän uttryckte sig:


Nuet

Om man står med ett

ben i det förflutna och

ett i framtiden , då pinkar

man faktiskt på nuet....




Fri vers av nudel
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-03-29 11:30



Bookmark and Share


    Eualia
Alla rader är väldigt sanna du skriver/ Eualia
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

nudel