Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Jag säger inte att det är lätt med kärlek
det är tvärtom mycket modigt att släppa
in en annan människa i ens liv.
Men om man inte gör vad man kan för
att röja undan rädslan eller oron
kommer man inte heller att kunna
njuta av den personen som vi fått
gåvan att kunna älska...




Fri vers av nudel
Läst 487 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-03-29 13:25



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Kloka ord! ibland är kärleken \"förblindad\" ur olika synviklar.
2008-01-08

  devilsangel
Man måste våga för att vinna, men jag håller med dig, det krävs mycket mod för att släppa in en annan människa! Särskilt om man blivit bränd av kärleken tidigare...
Bra skrivet, snyggt formulerat!!
2007-04-17

    sunnanvind
Mycket sanna ord...Våga- vinn!
2007-03-30

    candy__me
det dära stämmer väldigt bra!

kommentera gärna mi8na dikter också
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

nudel