Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är allt


förälskelsen



Jag vaknar tillsammans med tankarna på dig
Efter att ha sovit tillsammans med dem en hel natt
Det är så underbart det du gör med mig
Jag är så otroligt förälskad i dig

Du pryder mina ögon, gör så att de blänker så blå
Alla kan nog se hur bra jag mår.
Jag kan nog inte leva en enda dag utan att din kärlek få
Jag är så otroligt förälskad i dig

Du målar min himmel blå, färgar alla träden gröna
Jag ler och sjunger när jag går förbi dem
Alla sekunder, timmar och dagar är så sköna
Jag är så otroligt förälskad i dig

Du visar mig att den jag är, den kan duga
Jag gör allt för att finnas i din framtid
Tillsammans i tvåsamheten, i skogens vackraste stuga
Jag är så otroligt förälskad i dig

Hur vacker du är,när solen i ditt hår blänker
Hur gott du smakar när läpparna möts
Hur du du små korn av kärlek över mig stänker
Jag är så otroligt förälskad i dig

Jag önskar att få se varje morgon med dig randas
Ditt huvud har sin plats här på mitt bröst
Jag ser hur du rör dig, när du andas
Jag är så otroligt förälskad i dig

Och när stunden kommit och vi är grå och gamla
På en bänk vid en strand, under stjärnor
Lever vi, ler vi åt se stunder vi samlat
Smeker jag ditt hår
Bröstet häver sig
Kallar jag dig min vackra flicka
Jag är så otroligt förälskad i dig




Fri vers av Peppe11
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-03-30 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11