Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländande

I det svaga skenet som ändå tycktes
vara bländande klart som solsken
såg han uttrycket i mina ögon
innan jag blundande och kände
hans första kyss mjuk och dröjande
så som det måste ha vara under den
sekund han väntat på i halva sitt liv.
Livrädd att förstöra ögonblicket och förlora
mig hade han inte en tanke på att gå iväg.
Jag var så exalterad att jag inte visste
om nått annat än hans mun, hans händer, hans hud.
Jag kände den totala njutningen
som en stöt ända in i märgen,
samma sak hände om och om igen...




Fri vers av nudel
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-03-31 22:39



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vackert om kärlekens första stapplande steg...
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

nudel