Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punkthusen

En gång var det någon som sa att en

ängel kom att landa bland gråduvorna på huset,

allt är så nytt till och med betongen är vacker.

Jag står på ett berg och ser punkthusen sträcka sig emot guds finger ,

och det är vi som ska bo där som ska skriva den nya historien,

men ingen säger någonting vad den skulle kunna handla om.


Alla historier börjar någonstans....




Fri vers av nudel
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-04-01 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nudel