Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eko eko eko eko med alldeles för mycket händer över öronen

jag vill ha dig
jag vill ha dig
jag vill ha dig
jag vill ha dig
jag vill ha dig

fast nu när jag
säger det
så låter det bara dumt
även fast jag inte ens
darrar på rösten,
även fast jag inte ens
är det minsta osäker
- så låter det bara fel.


vet du varför?
för hur högt jag än skriker
det så vet jag att
du inte lyssnar,
jag vet att du inte hör
jag vet att du inte bryr
dig så mycket.

iallafall inte så mycket
som jag önskar
att du gjorde


men allt
jag verkligen
vill säga är
att jag liksom
behöver dig
för att nästan må bra.





Fri vers av M.K. Jonsson
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-01 12:00



Bookmark and Share


    bottle of pop
jag gillar den här.
du skriver bra.
2007-05-02

  Daniela Linder
Djupt och träffande. otroligt välskrivet. gillar den verkligen!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

M.K. Jonsson
M.K. Jonsson