Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten paus...

Jag vill bara passa på att meddela mina underbara skrivarvänner att jag håller lite låg profil ett tag framöver nu, som nu kanske redan märkt. =)

Jag håller på att sammanställa två stycken böcker, o det stjäl ganska mycket energi.

Plus att det drar ihop sej för en ny liten tillkomst i familjen... =)

Nedräkningen har börjat och om ca tio veckor ska vi få hen vår lilla golden valp...Läääängtar, men det kräver en del förberedelser...

Med allt detta över mej så pausar jag ett tag. Kikar nog in då o då för att läsa... och kanske en liten text slinker in ibland.

Tillsvidare kan ju ni som är nyfikna besöka min nya blogg. Gå in på : mija.spinkamala.com så kommer ni dit. 

 

Med solvarma kramar i massor till er underbara poeter...

/Mija 




Övriga genrer av Howlit
Läst 638 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-04-02 17:04



Bookmark and Share


  Just Emotions
hihi men lova att komma tillbaka :)
2007-12-02

  Just Emotions
snyggt skrivet..
2007-12-02

  Agnes
Lycka till med dina böcker! Och med det lilla livet.
Och välkommen tillbaka! Saknar dig redan. Kram Agnes
2007-06-08

    Bodil Sandberg
Ja men nu har du väl pausat tillräckligt länge..eller..hehe..skojar bara...lycka till med allt tills vidare underbara Howlit!!!!
2007-04-11

  Albert
saknar dig redan
lycka till med livet du lever
Anders
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit