Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill se allt genom fyra ögon.

Jag vill vara liten igen,
kunna krypa upp i mammas famn,
och ligga där föralltid.

Känna hur tryggheten tar över,
känna den där doften,
av mamma.

Jag vill inte bli stor,
men det finns inget jag kan göra.
Jag har hela livet framför mig,
jag vill inte se allting med bara två ögon.
Jag vill att du ska stå bredvid mig och visa mig vägen.

Kan du inte göra som du gjorde när jag var liten?
Då när du höll för mina ögon när det var något läskigt på film.


Mamma, beskydda mig från det här,
håll för mina ögon.














rädda mig




Fri vers av vapendragare
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-03 11:41



Bookmark and Share


    henley
åååhh , förstår precis vad du menar . man orkar inte stå på egna ben , och göra alla jobbiga beslut . menmen , det är någon man måste , och jag antar att man vänjer sej med tiden .

skitbra dikt och jättebra beskrivet ! :D
2008-01-08

  Matilda Linnéa Tinér
Riktigt fint!
2007-10-18

    Mi11ie
så vacker.
2007-08-12

  VITRIOL
Känns igen. En viktig känsla att tillåta ibland, bara det..., ger styrkan att fortsätta vägen framåt.
2007-04-03

    sötsnö
jag älskar flytet,
och innehållet tror jag alla kan känna igen sig i..
snyggt skrivit heltenkelt! (:
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare