Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet

Att hitta djup känsla av tacksamhet över det

vi har går nog inte att betona vikten av.

Med det menar jag inte att vi ska sluta sträva

efter mer utveckling, glädje, kärlek och annat.

Men om vi inte uppskattar och känner tacksamhet

över det vi har kommer vi aldrig att

känna oss nöjda med det vi får.




Fri vers av nudel
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-04-04 10:30



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Så sant! Bra skrivet.
2007-04-10

    sunnanvind
Väldigt sant! Bra skrivet!
2007-04-04

  Eline.P
Instämmer! Så fina visdomsord formade till en dikt fylld med levnadskonst. Bokmärker.
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

nudel