Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråta

Varför vill man skada nån med ord som är så
meninsglösa att dom inte innehåller
nått mer än bara tomma känslokalla ord.
Blir ju bara att man känner sig underlägsen och
självkänslan försvinner för en stund och
klumpen växer sig större i halsen som leder till gråt.
Känslan efter det blir bara en enda stor tomhet.

Men det är skönt att gråta,
för då kommer tusentals andra känslor som också vill

UT!




Fri vers av nudel
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-04-04 12:20



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ja, gråt du bara...Det är lika naturligt som skrattet!
2007-04-04

  Nyfiken drömmare
Gråta är en fantastisk ventil som skänker ett alldeles speciellt lugn!
2007-04-04

    Göte Holmlund
Ärligt och lockande, själv har jag inte gråtit på 25 år pga serotininhalten
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

nudel