Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek



Värmer som solen.

Smeker mig ömt

Din kärlek,

är allt

jag sökt

längtat

önskat

trånat



Nu sprids den

i min famn.

Andas in

LYCKA!










Fri vers av Bella
Läst 562 gånger
Publicerad 2007-04-06 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella