Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens andetag





Blundar

ser in

i mitt

hjärta.


tankar

drömmar

DU

vävs in

i mig.


Känner mig

äntligen lugn

i känslornas

bergodalbana.



Önskar att

alla får

uppleva

att själen

andas

kärlek.








Fri vers av Bella
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-06 19:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacker önskan-tack för denna!
2009-04-14

  Blåbäret
underbar rubrik
och den stillsamma, eftertänksamma tonen i texten tilltalar med
2009-04-08

    innerlight
Ja, hoppas!
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella