Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två minuter i livet


Jag grät
utan att du visste varför
men jag hoppades att du visste
att jag förstod
varför du inte sade någonting

Du lade en hand på min axel
och jag grät lite mer
för jag förstod nu
att jag aldrig någonsin skulle kunna hitta
något bättre
men att jag inte heller
någonsin skulle kunna nöja mig med
något sämre

Men jag sade ingenting








Fri vers av cogitoergosum
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-06 19:57



Bookmark and Share


    Sundance Kid
hittade hit av en slump
måste säga att det var en lycklig slump

Applaudissements à vous
2007-09-24

  Albert
hmmm...
2007-08-14

  Cyanid
Hjärtat älskar blott en gång
2007-04-11

  Skimmer
Vackert
/SKimmer
2007-04-09

  KonstigaKatter
oh... hemska två minuter... det som \"skär hjärtat\" går snabbt men kan kännas länge. Ibland är det bättre att gråta.
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

cogitoergosum
cogitoergosum