Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insidan av mitt hjärta

På insidan av mitt hjärta
min själ, mitt sinne
utmattningen sakta kommer

Ögonen vill blunda
för det som känns, för tanken
allt som äger rum

Känslorna laddade
vet ej vad som sker
i mitt liv, mitt innersta




Fri vers av Cajsa
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-09 14:27



Bookmark and Share


    Maria Malm
Berörande och känslosamt.
2007-04-09

    Lindizz
mycket starkt skrivet...bra!
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg