Tillägnad min "storasyster" H

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad min "storasyster" H




Modig

 

Vid fälten du står

...dit ingen annan vågar gå

 

Vandrande till dem

...som sedan länge glömt sin själ

 

Med händer du sargade kroppar vänder

...genom orden du förlorade själar sänder

 

Modig som du är

...okända stigar vandras

 

När ingen ser

...du till honom ler

 

Ett berg är för dig inget hinder

...passagerna lätt du finner

 

Älskade syster

...som vågar stå kvar när andra springer

 

 




Fri vers av Horatius
Läst 712 gånger
Publicerad 2007-04-11 22:17



Bookmark and Share


  VITRIOL
Underbar.
Riktigt bra.
Du beskriver så målande, och spontant känner jag tacksamhet både för din förmåga att bekräfta mod men också över den modiga systerns existens. Skapar tro om att allt kan bli bra, bara genom mod. Superbra, vackert glimmande mening bakom varje ord. Din sikt sjunger i själen.
2007-04-12

  Mangal VIP
Finstämd hyllning till en verkligt modig. Till någon som agerar från hjärtat.
2007-04-12

  drakbruden VIP
Så vacker....
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius