Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan från gläntan

 

Hon hade tagit steget

släppt taget

om det tysta liv

i skuggan

av sin osynliga

själ av glas

 

Från en livlös lina

med sin kropp hon föll

hand i hand

med skörheten

i sin vackra

själ

 

blickade in i sin själ

genom kroppens ögon

fann sitt liv

då hennes själ

fick ta

sitt första

kliv

 

utan strid

ett eget liv

från trädet

där hon gav upp

sitt liv

 

 

 

 

 

 

 

 

Fann sig

i sitt livs

kliv

 




Fri vers av Horatius
Läst 675 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-24 19:52



Bookmark and Share


  VITRIOL
Väldigt vackert fint på så många sätt. Känns som toner av ett ensamt vindspel som tilltar i styrka och avslutning känns djärv och bra på alla sätt.
2007-10-25

  Leif Furstedt
Vackert, vad händer...
2007-10-24

  Maria Zena Viklund
mycket mycket vacker!
2007-10-24

  drakbruden VIP
Otroligt vacker text men ännu mer gripande bild! Älskar denna!
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius