Har en vän som vandrar bland de dolda" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har en vän som vandrar bland de dolda


Hjältar bland de döda

 

Fattade varandras händer

öppnade sina ögon

de första stegen

mot den vackraste

av döden

 

min vän

jag bryr mig inte längre

åt rädslorna att få vara din vän

 

låt dem piska mig

håna mig

bryr mig inte längre

om deras åsikt

om dig

 

min vän

varför gömma en vänskap

den kan aldrig dö

 

Sedan ungdomens första dagar

gömde mig i en bubbla

av glas

styrd av orden

hur att vara en vän

 

men min vän

en teori är bara en teori

endast en simpel trist melodi

där vår vänskap är för djup

skulle bara låta

som disharmoni

 

 

 




Fri vers av Horatius
Läst 607 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-07 20:03



Bookmark and Share


  Hermonius
Väldigt träffande skrivet om vad vänskap verkligen går ut på...sanna vänner ska man hålla hårt i...

Long time, no see förresten:) Hoppas allt är bra med dig och att skrivandet flyter på så man får njuta av nya alster snart igen:)

/Herman
2008-02-28

  VITRIOL
Alltid värt att hålla sina vänner nära. Där kan ingen makt konkurera med kärlekskraften.
2007-11-08

  Leif Furstedt
Att förvandla vänskap till teori blir klart disharmoni, tänkvärt.
2007-11-07

  coffe
personlig stark och levande..
med rytmisk karaktär talar den om
att man ska va rädd om det man håller kärt
för detta livet levs inte fler gånger...tack för läsningen
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius